suomeksi
english
tulosta
rss feed
Twitter
rss feed
LinkedIn
Tarot-tulkinta banner
Topline
klikkaa

Tervetuloa Tarot-tulkintaan

Tarot-tulkinta vapauttaa voimavarojasi niihin haasteisiin, joita sinulla on juuri nyt käsillä tai, joita kohti olet tulevaisuudessa menossa. Myös menneisyyden tapahtumia voidaan tutkia tarot-korteilla

Tarot-tulkinta on tie itsetuntemukseen. Itsetuntemus on tie vapauteen. Mitä syvempää itsetuntemuksesi on sitä vapaammin voit elää olosuhteista ja haasteista huolimatta.

Tarot-tulkinnalla saa apua kaikkiin elämäntilanteisiin. Rakkaus, ihmissuhteet, työ, terveys, tulevaisuus ja raha ovat useimmiten kysyttyjä asioita. Erikoisempia mutta kysyttyjä aiheita ovat mm. edelliset elämät ja karma. Voit kysyä korteilta mitä tahansa. Katsotaan yhdessä mitä kortit kertovat.

 

Mainos

 

 

Intuitiivinen Tarot-tulkinta kurssi

sunnuntaina 7.11.2010 klo 12 - 18

Intuitiivisella Tarot-tulkinta -kurssilla opit itse tekemään Tarot-tulkintoja itsellesi ja ystävillesi. Tutustumme Tarot-kortteihin ja niiden symboleihin. Käytämme Tarot-kortteja itsetuntemuksen syventämiseen Harjoittelemme Tarot-tulkintojen tekemistä käytännön harjoitusten avulla. Oppimaasi voit kurssin käytyäsi käyttää päivittäisten asioiden ja isompien ratkaisujen tekemisessä Mukaan mahtuu 10 onnekasta Tarot-korteista ja tulkinnoista kiinnostunutta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai tietoa Tarot-korteista tai –tulkinnoista. Riittää, kun sinulla on avoin mieli ja olet kiinnostunut Taroteista. Kurssiaika sisältää 30 tauon.

Kurssin pitää Tarot-tulkitsija Mikko Heikkilä

Hinta: 65€

Paikka: Von Daehnin katu 11 B 51, 5krs., 00790, Helsinki

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: 050-5917163 tai mikko(at)tarottulkinta.fi

Tervetuloa!